Planning

Reservaties voor het nest van Raïsa Kinno Nami kunnen nu al . Dit nest is voorzien tegen het einde van dit jaar.

Wij zijn occasionele fokkers, dus hebben we 1, maximaal 2 nesten per jaar.Nesten: 
De moeders kunnen na een rustpauze van minstens 1 jaar in optimale gezondheid en rust hun puppies groot brengen. 
Daarnaast hebben wij de nodige tijd en energie beschikbaar om ons bezig te houden met onze andere honden. 

De puppies worden in de huis en blijven daar tot ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Hierdoor wennen zij aan alle gewoonten van het huishouden, waardoor zij optimaal voorbereid zijn op hun latere leven. Op de leeftijd van 7 à 8 weken doen zij minstens een uitstap met z’n allen in de auto, wat hen weer een ervaring meer oplevert voor een goede toekomst. We gaan op bezoek in de 4ADOGZ-Academy PUPPY SPEELTUIN . Daar worden ze , onderbegeleiding van Niko De Smet , in contact gebracht met puppy vriendelijke toestellen en puppy proof materiaal. Een genot voor het oog om ze bezig te zien.

Belangrijke opmerking: 
De reservatie voor de aankoop van een puppy is pas definitief als er, na een kennismakingsgesprek , een voorschot betaald is.

Bij de betaling van het voorschot zal u een ontvangstbewijs krijgen met daarop het nummer van de volgorde waarin de puppies worden toegwezen aan de nieuwe eigenaars. Heeft u nummer 3 voor een teefje en zijn er 3 teefjes in het nest, dan heeft u recht op één van deze puppies. Heeft u nummer 4 voor een teefje en er zijn slechts 3 teefjes, dan valt u uit de boot. 
In het laatste geval zijn er verschillende opties mogelijk die wij met u zullen bespreken als u bij ons voor de eerste keer komt. 

Indien u een optie wilt tot de aankoop van een puppy, geef ons dan een seintje . We spreken dan een datum ;af om op bezoek te komen . Wij geven dan alle uitleg en jullie kunnen, uiteraard, alle vragen stellen.

Laat u niets weten binnen deze overeengekomen periode, dan zal een eventuele andere koper het openstaande volgnummer toegewezen krijgen.

  • No products in the cart.